1 de 10
estiu 2020

Cs demana incrementar els treballs al rodal per evitar incendis

Reclama incrementar el contracte de manteniment

La baixada del riu Ripoll durant el pas del Gloria | Juanma Peláez
per NacióSabadell, 21 de juny de 2020 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor de Cs, José Luis Fernández, ha advertit de "l'elevat perill d'incendi" al rodal i per això, ha demanat que s'incrementin els treballs, cosa que caldria fer "per la via d'urgència ampliar el contracte de manteniment" i amb els recursos que "convinguin". 

Fernández ha dit que a causa de la paralització d'activitats i serveis durant l'estat d'alarma, juntament "amb l'avanç de la naturalesa durant aquests mesos i les pluges", s'ha traduït en un increment de la biomassa. Tot plegat, "converteixen les nostres muntanyes en una bomba de rellotgeria", ha afirmat.


A més, ha recordat que "les prediccions ja apunten al fet que tindrem un estiu més calorós de l'habitual". La petició busca que augmentin els treballs de manteniment de la zona dels arbres i neteja de camins i accessos al rodal. A la vegada que es tingui en compte les opinions dels ADF, perquè coneixen el terreny. 
 

 

Participació