La «fase de represa» porta l'obertura dels parcs infantils

L'Ajuntament demana responsabilitat a la ciutadania i respectar les mesures sanitàries

El parc del carrer Cervantes.
El parc del carrer Cervantes. | Nació Sabadell / Cedida
NacióSabadell
18 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:51h
L'Ajuntament de Sabadell ha anunciat que, a partir d'aquest divendres, tornaran a obrir els parcs infantils, després que aquest dijous al migdia, el president de la Generalitat, Quim Torra, anunciés la "fase de represa", donant així per acabada la fase 3 de desescalada aquesta mitjanit. 

El consistori, però, ha llançat un missatge de responsabilitat a la ciutadania i ha recordat que cal seguir les mesures de seguretat, determinades per les autoritats sanitàries, per tal de prevenir la propagació de la Covid-19. Així, s'ha demanat la necessitat de respectar les distàncies de seguretat, utilitzar mascaretes i també mantenir, en la mesura del possible, la higiene de mans.

D'aquesta manera, amb la retirada dels precintes d'aquestes zones hauran estat més de tres mesos sense canalla. Una de les primeres mesures de l'administració local, amb la finalitat d'evitar contagis del virus, va ser el tancament de les àrees infantils, entre moltes altres. 

Precisament, aquest dilluns començaven les obres a 152 espais d'aquest tipus dels set districtes de la localitat. Intervenciones que anaven des de la remodelació integral fins a millores de diferents elements i accions de manteniment. Uns treballs que s'allargaran durant uns sis mesos.