Sabadell Comerç Centre recupera els contes infantils per reactivar el consum

És una campanya adreçada als més menuts de la casa

NacióSabadell
18 de juny del 2020
La iniciativa del comerç local de Sabadell
La iniciativa del comerç local de Sabadell
Sabadell Comerç Centre ha posat en marxa una campanya comercial adreçada als més menuts de la casa. Es tracta d'una mena de gimcana, en què els infants hauran de completar una col·lecció amb els mítics contens infantils: La capuxeta vermella, Les set cabretes i Els tres porquets.

L'objectiu és completar cada faula, composta per quatre cartes. Tots els negocis associats a l'entitat tenen exposats als seus aparadors una d'aquestes cartes. Un cop acabada cada butlleta s'ha de dipositar en una de les diferents urnes, que es troben repartides per la Rambla, 185 -davant la Multiopticas Porta-; el Passeig Plaça Major, 66 -davant Casa Traveria-; a la Ronda Zamenhof, 18 i a Sant Feliu, 5. 

Entre els premis hi ha un pijama, una safata de llaminadures, ulleres de sol, pizzes, xec regals i una cistella de fruites i verdures, entre molts d'altres. 

La finalitat és reactivar l'activitat comercial i animar el consum a la ciutat, mentre s'engresca la canalla. La campanya estarà activa fins al 10 de juliol, i a partir del dia 14 es publicaran els noms dels guanyadors al Facebook de l'entitat, a més es contactarà via telefònica. 


​​
​​
​​