Sopar i concert: la proposta musical per als dissabtes d'estiu als jardins de l'Espai Cultura

Gemma Humet, Elena Gadel i Judit Neddermann, algunes de les artistes que obrirà i tancarà amb segell sabadellenc

Els jardins de l'Espai Cultura
Els jardins de l'Espai Cultura | Juanma Peláez
NacióSabadell
20 de juny del 2020
La promotora cultural sabadellenca UiU Promotors ha dissenyat una agenda d'espectacles musicals a la terrassa dels jardins de la Fundació 1859 Caixa Sabadell per aquest estiu, sota el nom "Hi Som!". Concerts amb sopar, seran set vetllades musicals -tots els dissabte de juliol i agost- amb artistes prestigiosos. 

De fet, els organitzadors han matisat que la llista "combinarà propostes de quilòmetre zero amb noms consagrats a l’escena musical catalana". La inauguració, el 4 de juliol, anirà a càrrec d'una proposta local, d’Il·lús Teatre Ensemble, una formació integrada per Marina Prades (veu i violí), Oriol Padrós (veu i guitarra) i Jan Fité (contrabaix i arranjaments).

Seguirà, el 18 de juliol, la cantant i actriu Elena Gadel que, acompanyada de Carlos Monfort, oferirà un recull dels seus temes més coneguts. Continuarà, el 25 de juliol, la terrassenca Gemma Humet acompanyada de Pau Lagardas.

A l'agost, obrirà l'agenda Judit Neddermann l'1 d’agost, una setmana després Miquel Abras i Jofre Bardagí el dia 22. El tancament, el 29 d'agost, igual que la inauguració amb un artista amb segell sabadellenc, Roger Padrós, que presentarà els temes del seu primer EP, titulat "Mil más". 

"Hi Som!" es completarà els divendres al vespre i els dissabtes i diumenges al migdia, amb sessions gratuïtes de DJ 


​​
​​
​​