Més de mig milió d'euros d'injecció per impulsar les dones emprenedores i l'economia social i solidària

La Diputació de Barcelona dona una subvenció per també, i entre d'altres coses, fomentar la innovació

Vista de l'Eix Macià
Vista de l'Eix Macià | Juanma Peláez
NacióSabadell
20 de juny del 2020
Sabadell rebrà 560.994,17 euros de la Diputació de Barcelona perquè es destinin a finançar algunes accions previstes durant l’any 2020 i 2021 en matèria de promoció econòmica. És a dir, a donar suport a les dones emprenedores i empresàries, impuls de l’economia social i solidària, foment de la innovació i de suport al teixit productiu local.

Un dels projectes que duran a terme amb aquests recursos serà la celebració de la 1a Fira Ocupació Sabadell a la tardor d'enguany, en un format telemàtic i que reunirà empreses amb necessitats de personal amb persones en recerca de feina. 

En relació al suport al teixit productiu es preveu el desenvolupament de serveis consolidats per a la creació d’empreses i l’acompanyament d’aquestes d’acord amb les demandes i necessitats manifestades per les empreses i persones emprenedores del territori. I a la innovació es donarà suport al programam d’acceleració INNOROCKET ACCELERATION LAB amb sessions grupals de capacitació, assessoraments individuals a càrrec d’experts i accés a la xarxa emprenedora i empresarial.

Alhora es faran accions per prestigiar les vocacions tecnològiques amb trobades i xerrades entre emprenedors d’enginyeria de la UPC i estudiants d’ESO i de cicles formatius i el programa de “Portes obertes a la tecnologia” que permetrà identificar proveïdors tecnològics al municipi.