Mariona Creus, primera dona en presidir el Consell de Govern del Taulí

Creus substitueix Modesto Custodio que a principis de juny ha finalitzat el seu mandat

L'Hospital Parc Taulí, a Sabadell
L'Hospital Parc Taulí, a Sabadell | Albert Hernàndez
NacióSabadell
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 21:13h
El Departament de Salut ha nomenat Mariona Creus presidenta del Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Serà la primera dona que presideixi aquest organisme i substituirà Modesto Custodio que, segons ha informat, ha finalitzat el seu mandat a principis de juny.

El Servei Català de la Salut ha optat per una especialista en gestió sanitària “amb una àmplia experiència”. També ha assenyalat que Creus té una destacada trajectòria en l’àmbit de la gestió i la infermeria.

Ha estat presidenta del Col·legi d’Infermeria de Barcelona, degana del Consell de col·legis d’infermeria de Catalunya i, entre altres títols, d’un màster en gestió sanitària. La nova presidenta, a més, te "una estreta vinculació amb la ciutat i amb el seu teixit associatiu".

Amb aquest nomenament, aquesta mateixa setmana, Salut ha reforçat una governança “coherent” amb les línies estratègiques definides pel Servei Català de la Salut, promovent iniciatives i sinergies amb les institucions, les entitats i la ciutadania, afirma el Govern.


​​
​​
​​