​La Crida urgeix «recuperar» projectes d’espai públic i que vagi acompanyat de «més recursos humans»

Detalla una vintena d'actuacions concretes per diferents punts de la ciutat

La recreació de la pacificació del carrer Tres Creus
La recreació de la pacificació del carrer Tres Creus | Crida per Sabadell
NacióSabadell
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 15:01h
La Crida per Sabadell ha urgit “recuperar” els projectes que es van idear durant l’anterior mandat en matèria d’espai públic i això cal que vagi acompanyat de “més recursos humans” i que es reforcin aquests equips amb la finalitat que es duguin a terme, en el marc del pla de xoc pels efectes de la Covid-19.
 
Ha detallat les actuacions programades que cal dur a terme, diferenciades en “parcs, espai públic i actuacions en el viari”. En el primer cas, ha precisat la fase 3 del parc de les Aigües, adjudicada el maig de 2019; el desenvolupament del projecte guanyador del concurs d’idees al parc del Nord i el parc de Can Rimbes, fixat en els pressupostos participatius Construint Ciutat.
 
En relació a espai públic: el nou concurs per urbanitzar la superfície del passeig de Can Feu; el projecte “ja dotat pressupostàriament i a punt”, sorgit del Construint Ciutat, l’àrea de joc al Vapor Turull; la urbanització de la plaça Vall d’Aran i accés a l’Escola Pau Casals, entre d’altres. A la via pública, la pacificació del carrer Tres Creus, la rotonda al carrer Calders (N-150) i les escales del Centre Cívic Torre-romeu, entre d’altres.