transport públic

La TUS, distingida pel respecte amb el medi ambient

Aquest reconeixement ambiental se suma el de la "seriositat i el rigor" que també tenen acreditat

per NacióSabadell, 16 de juny de 2020 a les 10:25 |
Interior d'un bus nocturn a Sabadell. | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cooperativa Transports Urbans de Sabadell (TUS), que gestiona la xarxa d’autobusos de la ciutat, ha estat reconeguda amb el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental que atorga el Departament de Territori i Sostenibilitat per al seu taller de manteniment dels vehicles.
 

Un reconeixement que es concedeix pel respecte amb el medi ambient i que compleixen amb determinats criteris en aquest àmbit i que van més enllà dels establerts obligatòriament per la normativa vigent d’aplicació.

En aquest sentit, la TUS ha destacat el “compromís de millora continuada” per afavorir la minimització i el tractament dels residus originats, així com l’estalvi de recursos especialment de l’energia amb una bona gestió dels criteris d’eficiència en il·luminació i la climatització i l’estalvi de l’aigua amb la reutilització de la de la pluja per al rentat dels autobusos.

 
Aquest distintiu se suma el que va aconseguir el 2004, amb la certificació del Sistema de Gestió vers les normes ISO que acrediten la “seriositat i el rigor” que segueix una política de qualitat i medi ambient, satisfent els requisits dels seus clients. Unes normatives a les quals s’ha adaptat la TUS amb les successives revisions els anys següents.

 

Participació