Comencen les obres per millorar 152 àrees infantils

En un total de 14 es farà una reforma integral i en profunditat

Les tasques de millora al parc de la plaça Vila Arrufat
Les tasques de millora al parc de la plaça Vila Arrufat | Albert Hernàndez
NacióSabadell
16 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:11h
Aquest dilluns han començat les obres de millora de 152 àrees de joc infantil de la ciutat. Seran feines de tot tipus de remodelació integral, millores de diferents elements i accions de manteniment i que s'allargaran durant uns sis mesos. La superfície aproximada d’actuació serà d'un total de 8.600 metres quadrats. 

Tot plegat, sota una inversió d'1,6 milions d'euros i que dona continuïtat a unes tasques adjudicades en l'anterior mandat i que el mes de novembre es va atorgar el contracte, dividit en sis lots diferents. 

D'aquest centenar d'intervencions, 14 suposaran una reforma integral i en profunditat. Es tracten del parcs de Nostra Llar, la Romeua, de la Roureda i Tierno Galván i les places d’Aurora Bertrana, Vila Arrufat, de les Vaques, dels Tallarets, de Carrasco i Formiguera, del Farell, de la Llibertat, Karl Marx i d’Alberto Lavera i, per últim, carrer de la Mola.

També hi ha un altre lot amb 67 àrees on es faran remodelacions parcials d’alguns dels elements com arranjament de tanques i reemplaçar jocs deteriorats, entre d'altres, i finalment, 71 en què hi haurà reparacions puntuals.
 

Les 152 actuacions repartides pels set districtes Foto: Ajuntament de Sabadell


L'alcaldessa, Marta Farrés, ha assegurat que la voluntat d'aquest projecte "passa per anar posant la ciutat a punt sense tenir diferències entre les zones i vetllant perquè Sabadell creixi de manera compassada". Aquest treball forma part de l’estratègia "Fem barri", amb la qual es pretén recuperar uns nivells adients de manteniment i qualitat de l’espai públic a cadascun dels barris.