alcoholèmia

Tres accidents amb conductors beguts que fugen del lloc en poc més de 15 hores

En un dels casos quadruplica la taxa d'alcoholèmia

per NacióSabadell , 15 de juny de 2020 a les 13:16 |
Aquest diumenge es van produir tres accidents amb conductors que anaven beguts per diferents punts de la ciutat i van fugir del lloc, però, en tots tres casos, la Policia Municipal els va acabar enxampant. Els sinistres es van produir en poc més de 15 hores.

El primer va tenir lloc a les 7.47 hores, al carrer de Puig i Cadafalch amb la carretera de Barcelona. Un turisme va xocar con un semàfor i el conductor, un jove de 20 anys, va fugir del lloc sense facilitar les seves dades. Una patrulla policial el va localitzar poc després i li va fer la prova d’alcoholèmia amb un resultat positiu de 0,38 mg/l -la taxa màxima genèrica permesa per aquest conductor és de 0,15 mg/l-.  El van denunciar per conduir un vehicle a motor amb una taxa d’alcohol superior a la permesa


Ja a la tarda, a les 19.04 hores, al carrer de Montseny, 7, es va produir un nou accident, entre un camió i un turisme. La persona que anava al volant del primer vehicle, un home de 63 anys, va fugir, però una una unitat de la Policia Municipal el va localitzar a la carretera de Prats, 30.

Els agents, tal com han apuntat, "davant dels evidents símptomes" d'anar begut li van fer la prova d'alcoholèmia amb un resultat de 0,93 mg/l -la taxa permesa en aquest també és de de 0,15 mg/l-. Se li va immobilitzar el vehicle i se'l va denunciar per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.


Finalment, a 10 minuts per arribar a la mitjanit, al carrer de Salvador Seguí, 46, nou sinistre: un xoc d’un vehicle contra un turisme estacionat. La conductora va marxar sense aturar-se. Minuts després la van enxampar, es tractava d'una dona de 31 anys, al carrer de Magí Colet i li van practicar el test d’alcoholèmia amb resultat d’1,09 mg/l -la taxa màxima permesa genèrica per aquesta conductora és de 0,25 mg/l-.

La van denunciar per ser presumpte autora d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.

 

Participació