VÍDEO L'Embassa't en petit comité: tres concerts íntims en terrasses i patis

Pavvla, Ferran Palau i The Tyets ofereixen actuacions coincidint amb la celebració original del festival

Celebració de l'Embassa't de Sabadell.
Celebració de l'Embassa't de Sabadell. | Juanma Peláez
NacióSabadell
15 de juny del 2020

Pavvla, Ferran Palau i The Tyets han ofert aquest cap de setmana tres concerts íntims en terrasses i patis dins del festival Embassa't. A través d'un sorteig a través d'Instagram, tres afortunats han pogut gaudir de les actuacions intimistes gràcies a la iniciativa "Embassa't al buit".

Les actuacions s'han fet coincidint amb els dies en què originàriament s'havia d'organitzar l'Embassa't. El festival, que finalment se celebrarà el 10 i 11 d'octubre a causa de la crisi sanitària, es farà a la Bassa. Tot i els canvis es mantindrà el 100% dels artistes anunciats, entre els caps de cartell hi ha Manel -que hi presentarà el disc Per la bona gent-, Javier Mena, Pongo, Los Pilotos, Núria Graham i Chaqueta de Chandal.

Els abonaments per l'Embassa't ja estan a la venda a partir de 44 euros i els que s'hagin adquirit abans dels canvis de data també seran vàlids. A més, per primera vegada, s'ofereix la possibilitat de comprar el Pack Hotel, per 192 euros, que inclou dos abonaments pel festival i dues nits per dues persones a l'Hotel Urpí de Sabadell. Una altra opció és el Pack Amics, que ofereix sis abonaments per 240 euros.