Tornen a obrir els museus d’Art i d’Història

Ho fan amb el seu horari habitual

Inauguració d'una exposició
Inauguració d'una exposició | Juanma Peláez
NacióSabadell
11 de juny del 2020
Aquest dissabte tornaran a obrir el Museu d’Art i el Museu d’Història amb el seu horari habitual: dimarts a dissabte, a la tarda de 17 a 20 hores, i el diumenge, al matí d’11 a 14 hores. Les visites individuals estan permeses a qualsevol hora, sempre respectant el límit de l’aforament, que és d’un terç de la capacitat. En canvi, per a les visites en grup –amb un màxim de 10 persones–, cal cita prèvia.

Per a l'obertura de les portes, s’han seguit els protocols de salut i d’higiene, tant per al públic com per al personal, revisant i reforçant les mesures de neteja i dels aires condicionats i calefacció. A més, s’han senyalitzat els espais visitables i els itineraris de circulació interna, s’han retirat elements i objectes que es poden tocar –com publicacions, material de difusió i fulls de sala–. S’ha habilitat un espai de quarantena per a les obres i els documents que hi entren a fi que s’hi estiguin abans de manipular-los.

 
El tancament per l'activació de l'estat d'alarma va frenar l'activitat d'aquests equipaments municipals i ara es tornarà a programar el que hi havia previst quan la situació ho permeti. Mentre han estat clausurats s’hi han dut a terme tasques de documentació, recerca i preparació de les exposicions i d’activitats, s’ha enfortit la difusió dels seus espais per mitjans virtuals.


​​
​​
​​