FEMVallès estrena web, on comparteix tots els treballs i estudis de mobilitat que ha elaborat

La plataforma confia que el gest ajudarà a compartir la visió d'un "Vallès metropolità ben connectat"

Reunió entre FEMVallès i el Departament de Territori el març de 2020
Reunió entre FEMVallès i el Departament de Territori el març de 2020 | FEMVallès
Redacció
14 de juny del 2020
FEMVallès, la plataforma socioeconòmica per a la promoció del Vallès i que agrupa dinou entitats de la regió, ha estrenat aquesta setmana un nou espai web on s'hi poden trobar tots els estudis i treballs sobre mobilitat que ha realitzat en els seus 10 anys d'existència.

Així, en aquesta nova pàgina web s'hi poden trobar les propostes del 20x2020, que proposava la creació de 20 noves estacions de ferrocarril per aquest any 2020, elaborada el 2013 o la de creació d'una xarxa d'autobús comarcal elaborada per Via Vallès l'any 2017.

Més recents són les 31 al·legacions presentades al Pla específic de mobilitat del Vallès (PEMV), que es va presentar el passat mes de febrer a Terrassa de la mà del conseller de Territori, Damià Calvet.

L'espai també inclou diversos articles de la plataforma agrupats per temàtiques - Àrea Vallès, Governança, Model Territorial, Sistema Tarifari, Xarxa Viària i Xarxa Ferroviària - així com un recull de tots els manifests que ha publicat la plataforma. A més, s'hi poden trobar els estudis elaborats, encarregats o dirigits per FEMVallès o alguna de les seves entitats integrants.

La plataforma confia que aquest gest "ajudarà a compartir la visió d'un Vallès metropolità ben connectat i dotat entre la ciutadania i agents econòmics i socials del territori".

La plataforma FEMvallès és una iniciativa promoguda per Cecot, Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) i Via Vallès, i han subscrit la seva adhesió a la plataforma: Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Baricentro, Cambra de Terrassa, CCOO Vallès Occidental i la Catalunya Central, CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona, Cerdanyola Empresarial, Circuit de Barcelona-Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona (delegacions del Vallès Oriental i Occidental), Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Delegació del Vallès), Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Delegació del Vallès), Sant Cugat Empresarial, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i UGT Vallès Oriental i Vallès Occidental.