Educació manté el calendari previst amb la construcció de l'Escola Virolet

El Govern treu a licitació la construcció del centre

El centre educatiu d'infantil i primària
El centre educatiu d'infantil i primària | Ajuntament de Sabadell
NacióSabadell
10 de juny del 2020
Actualitzat a les 17:29h
El Departament d’Educació ha licitat la construcció de l’Escola Virolet, al barri de Can Llong, amb un pressupost de 5,9 milions d'euros i una durada d'execució d'un any i nou mesos, segons ha informat ERC Sabadell. D'aquesta manera, es manté el calendari previst que havia estimat Educació a principis d'any. 

Així ho havia fet el conseller, Josep Bargalló, en una reunió amb l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en què es va comprometre a la construcció d'aquest edifici durant 2022, així com l'Institut Arraona-Can Llong el 2024. 

El centre actualment treballa amb mòduls prefabricats i aquesta situació s'ha allargat durant anys i que havia motivat diverses manifestacions, fins i tot en alguna ocasió van irrompre durant la celebració del ple, com va passar el març de 2019.

Els republicans han celebrat aquest anunci i han reivindicat el seu paper per "desencallar una situació enquistada després d'una dècada de reivindicació veïnal", gràcies a l'acord durant el mandat anterior, el del quatripartit -van governar juntament amb Unitat pel Canvi, Crida per Sabadell i Guanyem-.