Sabadell se suma a la convocatòria per «confinar» el vehicle privat

Tindrà lloc aquest dijous a la plaça Creu de Barberà, des d'on sortirà

Més de 600 entitats i 7.500 persones s'han adherit al manifest de la campanya
Més de 600 entitats i 7.500 persones s'han adherit al manifest de la campanya | Juanma Peláez
NacióSabadell
10 de juny del 2020
Actualitzat el 11 de juny a les 19:00h
Sabadell s'ha sumat a la campanya #RecuperemLaCiutat que està promovent manifestacions arreu del país amb l'objectiu d'aprofitar el desconfinament per elaborar un pla de mobilitat "just i sostenible" que prioritzi les persones i exigir el "confinament" del vehicle privat.

Aquest dijous, a partir de les 18 hores, es concentraran a la plaça de la Creu de Barberà i desfilaran fins a la plaça Sant Roc, per l'avinguda Barberà i la Rambla, fins arribar a les portes del consistori. Així, es tallaran aquestes vies de circulació per reclamar una ciutat "lliure de fums". 

Les veus que reclamen aprofitar el context actual, per aplicar polítiques millores en aquest àmbit i la qualitat del aire, són cada vegada més constants en els últims dies, a més d'accions que s'han traslladat a la via pública com les pintades de vianants i bicicletes pels carrers de Sabadell, el tall de l'avinguda Francesc Macià i la petició, de fa uns dies, de Camí Escolar Sabadell per garantir accessos segurs als centres educatius de cara a la tornada el mes de setembre.