Marc Llobet: «He vingut d’Anglaterra perquè no confiava en poder votar a distància»

Aquest enginyer industrial sabadellenc treballa a Bedford i ha optat per viatjar a Catalunya per votar | S’ha organitzat les vacances per a viure en primera persona el 27-S

Albert Segura
27 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:33h
Marc Llobet, sabadellenc instal·lat al Regne Unit, votat el 27-S a Sabadell
Marc Llobet, sabadellenc instal·lat al Regne Unit, votat el 27-S a Sabadell | Xavi Segura

Marc Llobet, sabadellenc instal·lat al Regne Unit, votat el 27-S a Sabadell. Foto: Xavi Segura

 
Els problemes que han tingut els catalans històricament per poder votar en les últimes cites electorals han fet que molts hagin optat per gratar-se la butxaca i viatjar a Catalunya per emetre el vot en persona. Aquest és el cas d’en Marc Llobet, un enginyer industrial sabadellenc de 26 anys instal·lat a Bedford, Anglaterra, que ha decidit fer quadrar les seves vacances per passar l’abans, el durant i el després del 27-S amb família i amics.
 
“Tenia un punt d’incertesa per la possibilitat de votar des d’allà, si arribarien les paperetes, i alguns coneguts han fet els tràmits i es van registrar quan els tocava i no han rebut la documentació”, assegura Llobet. Aquesta incertesa va fer que decidís organitzar-se i anar a votar en persona, de manera que dijous va aterrar al Prat i s’estarà en terres catalanes durant una setmana.
 
“També em feia gràcia viure els dies previs a les eleccions amb la família, anar a votar amb els amics i celebrar-ho si podem”, explica. En Marc s’estarà a Sabadell fins dijous, i llavors serà quan començarà les vacances oficials.
 

La campanya del 27-S, en directe a NacióDigital

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Mapa interactiu: quins municipis han visitat els set caps de llista?

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S