La Crida rescata els plans dissenyats en l'anterior mandat per la «validesa» que tenen en el context actual

Considera que aquesta crisi incrementa les necessitats

La fàbrica Artextil
La fàbrica Artextil | Juanma Peláez
NacióSabadell
08 de juny del 2020
La Crida per Sabadell ha posat l’accent en la feina feta en l’anterior mandat i ha “posat en valor” l’estratègia duta a terme amb diversos plans dissenyats que són “vàlids”, com ho eren abans, però “ara més que mai”, ha remarcat. En referència al Pla d’acció per l’Energia Sostenible (PAES), el Pla Director de la Bicicleta, el Programa d’actuacions Ripoll 2025 i el Pla de dependències municipals, entre d’altres.

Iniciatives que busquen “refermar el model de ciutat i la necessitat de reforçar-lo”, amb una xarxa d’espais verds, amb espais de barri, eixos cívics per moure’s amb bicicleta o a peu i també una xarxa de mobilitat sostenible que garanteixi la mobilitat universal.

Ha apuntat que d’aquesta crisi no sorgeixen “noves necessitats”, ja que, al seu parer, són “les mateixes que abans, encara que algunes incrementades”. Per això ha insistit en “reforçar” projectes, per exemple, en l’àmbit del Ripoll, i nous equipaments estratègics com ara, Artextil, la Caserna de la Guàrdia Civil i la fàbrica Sallarès i Deu. Així com el mercat municipal de Campoamor, entre d’altres. “Farà un any del canvi de govern i encara no s’han posat en marxa en aquests àmbits”.


​​
​​​
​​​​
​​​​​