coronavirus

Continua el reforç de l'autobús amb l'entrada a fase 2

L'oferta s'incrementa fins al 83%

per NacióSabadell, 7 de juny de 2020 a les 16:00 |
L'interior d'un autobús de la TUS | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'aquest dilluns, Sabadell entrarà a la fase 2 i igual que va fer fa dues setmanes, amb el pas a la fase 1, el transport d'autobusos urbans, que gestiona la cooperativa Transports Urbans Sabadell (TUS), seguirà incrementant el nombre de vehicles i la freqüència de pas. 

Les línies L5 i L55 milloraran el seu pas, de 15 a 12 minuts els dies feiners. A més, els conductors tornen a vendre bitllets i el pagament es pot fer en metàl·lic, així com fer el bescanvi de títols defectuosos. L'accés a l'autobús torna a fer-se per la porta davantera.D'aquesta manera, i gairebé tres mesos després, es recuperen hàbits del transport urbà de Sabadell. El passat 14 de març, coincidint amb l'activació de l'estat d'alarma, es va decidir que els conductors deixaven de vendre bitllets i pujar al bus s'havia de fer per la porta central.


El reforç del pas de vehicles suposa que s'incrementi d'un 80%, quan la ciutat va passar a fase 1, a un 83%. Després que es recuperés la 44, suspesa amb la declaració de l'estat d'alarma. 

​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Participació