Tornen les visites als pacients del Taulí

El centre estableix un seguit de condicions per accedir a les instal·lacions

NacióSabadell
07 de juny del 2020
L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | ACN
En aquest procés de desescalada, també s'hi ha sumat l'Hospital Parc Taulí, que ha rebaixat la pressió de la Covid-19, tot i que al maig tenia 40 ingressats. El centre sanitari permetrà, a partir d'aquest dilluns, la visita de familiars i amics als pacients. 

Això sí, amb un seguit de condicions. El més important que qualsevol persona amb dificultat per respirar, diarrea, mal de coll, tos, febre, dolors articulars, pèrdua de gust o olfacte, així com si els ha tingut, però no han passat més de 14 dies, o ha estat en contacte amb algú que els ha patit, té prohibit accedir. 

A més, serà el pacient qui escollirà qui el visiti, una per dia i es recomana que sigui la mateixa persona durant períodes de dues setmanes. En cas que siguin persones amb coronavirus o a urgències no es podran visitar, només en el cas que sigui el final de la vida i menors d'edat, entre d'àltres.

Tot plegat, amb mascareta i ús de gel desinfectant, que hi ha a l'entrada de l'hospital. Tant una com l'altra són obligatòries.  
 

Les condicions per visitar els pacients Foto: Hospital Parc Taulí




​​
​​​
​​​​
​​​​​