L'Espai Natura obre les seves portes aquest diumenge

Ho fa amb les visites al Museu de la Vida al Camp

Cartell d'accés al bosc de Can Deu.
Cartell d'accés al bosc de Can Deu. | Albert Segura
NacióSabadell
05 de juny del 2020
L’Espai Natura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell reprèn l'activitat a partir d'aquest diumenge. Ho farà amb les visites al Museu de la Vida al Camp, a la masia de Can Deu. Una exposició que reviu el món de pagès tradicional i gaudir de les estances i de les eines del treball agrícola previ a la mecanització del camp.

Tot plegat, es farà amb el compliment de la normativa de prevenció de la Covid-19, l’aforament estarà limitat al 30% i les visites hauran de ser individuals - una persona, una família o una unitat de convivència-; condicions que aniran canviant en funció de l’aplicació de les successives etapes de desconfinament.

I una altra de les cites que es recuperarà, però diumenge 14 de juny, serà granja en família, amb un màxim de 15 persones, tal com determina la fase 2 de desescalada.

Fa uns dies, la Fundació 1859 Caixa Sabadell obria les inscripcions del casal d'estiu, el conegut com "Viu l'estiu de pagès", adreçat a nens d'entre 4 i 12 anys, en sis torns del 22 de juny al 31 de juliol. Està relacionat amb la vida al camp com ara participar del manteniment de la granja i l'hort, fer tallers relacionats amb els conreus i els productes del camp, jocs d'aigua i jocs tradicionals, entre d'altres.


​​
​​​
​​​​
​​​​​