educació

Sabadell preveu reobrir les escoles bressol municipals la segona quinzena de juny

El consistori descarta recuperar el servei el 8 de juny perquè "no hi ha hagut demanda"

per NacióSabadell , 4 de juny de 2020 a les 19:10 |
Imatge d'arxiu d'una escola bressol | ACN
L'Ajuntament de Sabadell preveu reobrir les escoles bressol municipals la segona quinzena de juny. Segons ha pogut saber l'ACN, l'administració local està "treballant per enllestir els tràmits administratius pertinents per tornar a posar en marxa el servei". La voluntat del govern sabadellenc, és que aquests equipaments recuperin la normalitat "com més aviat millor".

Amb tot, adverteixen que s'hauran d'adequar les instal·lacions i aplicar les mesures de seguretat pertinents. En aquest sentit, han remarcat que s'ha descartat reobrir els centres el proper 8 de juny, coincidint amb una possible entrada de la població a la fase 2 de la desescalada, perquè "no hi ha hagut demanda". La capital vallesana disposa d'onze escoles bressol municipals.


L'Ajuntament de Sabadell ha recordat que en funció de la modalitat de gestió de les escoles bressol, es requereixen uns tràmits o uns altres per poder reprendre l'activitat. Els responsables municipals calculen que si tot avança segons els previst, durant la segona quinzena de juny "els procediments administratius estaran enllestits" i es podran reobrir els equipaments.

No han concretat si es posaran en marxa tots els centres o només alguns per donar atenció al conjunt de la ciutadania, tal i com està estudiant fer Terrassa.


​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Participació