Detinguts dos menors per robar amb intimidació en una botiga del centre de Sabadell 17 ampolles d'alcohol i 550 euros

Els Mossos mantenen oberta la investigació per donar amb els altres dos que van participar en el robatori

NacióSabadell
04 de juny del 2020
Actualitzat a les 16:50h
1200_1562256100Un_cotxe_dels_Mossos.
1200_1562256100Un_cotxe_dels_Mossos. | Europa Press
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres a dos menors d'edat com a presumptes autors d'un robatori amb intimidació en un supermercat del centre de Sabadell, d'on es van endur 550 euros de la caixa i 17 ampolles d'alcohol -valorades en 450 euros-.

El robatori, però, es va produir unes hores abans, dimarts a la nit, a les 21.30 hores, quan quatre joves, que duien caputxes i mascaretes, van accedir a la botiga i dos d'ells van amenaçar al propietari amb una porra i un ganivet i el van arraconar, mentre els altres dos van sostreien els productes i els diners.

Un cop es van fer amb el botí, van sortir corrent. Agents de la policia catalana els van estar buscant, gràcies la descripció facilitada per la víctima i amb les imatges captades per les càmeres de seguretat.

No va ser fins a l'endemà, al voltant de les vuit del matí, quan van localitzar i detenir dos d'ells, que van resultar ser menors, quan caminaven pel carrer Sol i Padrís. Un dels detinguts carregava a la motxilla una de les ampolles robades al local.

Els dos van passar a disposició de la Fiscalia de Menors el mateix dimecres i la investigació contínua oberta per donar amb els altres dos participants del robatori.




​​
​​​
​​​​
​​​​​