coronavirus

Ripollet i Montcada tampoc reobriran les escoles bressol municipals

S'uneixen així a Cerdanyola que ho condiciona a una canvi de criteri d'Educació

per NacióSabadell , 3 de juny de 2020 a les 18:40 |
La llar d'infants de La Verema, a Ripollet | Albert Hernàndez
L'Ajuntament de Cerdanyola anunciava aquest dimarts que "si no hi ha un canvi de criteri" del Departament d'Educació, aquest dilluns no obririen les escoles bressol del municipi. Des d'aleshores hi ha hagut un degoteig de consistoris del Vallès que s'han pronunciat en la mateixa línia. Els darrers en fer-ho, Montcada i Reixac i Ripollet, així com Rubí. 

L'Ajuntament de Ripollet ha explicat que les dues de la loccalitat no obriran fins al setembre. Una decisió que s'ha pres després d'estudiar les instruccions d'Educació i considerar que "no es poden garantir les mesures de seguretat establertes" ni assegurar "la continuïtat dels criteris pedagògics que fonamenten la pràctica diària a les escoles".


L'administració local ha indicat que s'està treballant en el pla de reobertura dels centres educatius per al proper curs, "conjugant els criteris pedagògics del projecte educatiu amb les mesures de seguretat establertes".

Pel que fa a Montcada, fonts del consistori han detallat a l'ACN que tampoc reobriran dilluns vinent. La ciutat vallesana compta amb cinc centres d'aquestes característiques. 


​​
​​​
​​​​
​​​​​

 

Participació