Juli Fernàndez: «La participació indica el caràcter excepcional» d'aquests comicis

L'alcalde de Sabadell assegura que les urnes estan plenes a vessar i pronostica que aquesta cita electoral serà una de la més participada de la història de la ciutat

Redacció
27 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:36h
Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, acompanyat per Carme Forcadell i Marc Sanglas.
Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, acompanyat per Carme Forcadell i Marc Sanglas. | Norma Vidal

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, considera que l'elevada participació de la jornada electoral d'aquest diumenge és una prova "del caràcter excepcional" d'aquests comicis. Així ho ha assegurat després d'exercir el seu dret a vot a l'escola Teresa Claramunt del barri de Gràcia on hi ha acudit acompanyat per diversos membres de la candidatura com la número 2, Carme Forcadell o el diputat Marc Sanglas. 

"En aquest cas no cal fer una crida a la participació perquè estem veient que tots els col·legis estan plens de gent i això demostra el caràcter excepcional d'aquestes eleccions", ha valorat l'alcalde que ha assegurat que la jornada s'està desenvolupant amb total normalitat i que les urnes estan plenes de "llibertat i democràcia". 

En aquesta línia ha considerat que aquests comicis seran històrics perquè esdevindran uns dels més participats de la història democràtica de Sabadell. 
 

La campanya del 27-S, en directe a NacióDigital

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Mapa interactiu: quins municipis han visitat els set caps de llista?

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S