Obertes les inscripcions del transport escolar pel curs 2020-2021 al Vallès

Les famílies de cinc escoles de les 28 que cobreix el servei hauran de fer la gestió telemàticament

El servei està gestionat pel Consell Comarcal i compta amb 96 rutes.
El servei està gestionat pel Consell Comarcal i compta amb 96 rutes. | Pilar Marquès
NacióDigital
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 19:16h

Aquest dimarts s'obre la convocatòria d'inscripció pel servei de transport escolar, gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest termini, que s'allargarà fins al 12 de juny, és el primer dels tres que s'obriran fins al setembre, i està destinat a la renovació o modificació de dades de famílies que ja eren usuàries del servei.

La segona convocatòria s'obrirà del 13 al 17 de juliol de 2020 per a noves sol·licituds i renovació de dades d'alumnes de 6è de primària i 4t d'ESO que repeteixin curs al mateix centre. En aquest cas, el període coincideix amb el període de matriculació als centres educatius que s’ha establert des del Departament d’Educació. La tercera convocatòria serà de l’1 al 10 de setembre de 2020.

Enguany, les famílies de cinc escoles vallesanes hauran de fer la inscripció de manera telemàtica. Es tracta de l'Escola Bellaterra de Cerdanyola del Vallès, les escoles Benviure,  Els Arenys i Mare de Déu de Montserrat, totes tres de Castellbisbal, i l'Escola La Floresta de Sant Cugat. En tots aquests casos, hauran d'aplicar pel servei en aquest enllaç. La resta de famílies han de presentar les sol·licituds a la secretaria del centre educatiu corresponent.

El Consell Comarcal gestiona el servei transport escolar per delegació de la Generalitat de Catalunya. El curs 2019-2020 ha comptat amb 96 rutes, de les quals 27 són adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. Donant servei a 28 centres educatius ubicats a 12 municipis: Castellar del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Vacarisses i Viladecavalls.