Detingut un ciclista per fugir de la Policia de Sabadell amb droga a la motxilla

Duia deu bosses de substàncies estupefaents i va acabar ferit en patir un accident en xocar contra un vehicle estacionat

1200_1575391598Detingut_a_Barcelon
1200_1575391598Detingut_a_Barcelon | Mossos d'Esquadra
NacióSabadell
01 de juny del 2020
Actualitzat a la 13:00h
La Policia Municipal de Sabadell va detenir aquest diumenge a la tarda, a les 17.30 hores, un ciclista, un jove de 18 anys, després que ometés les ordres d'aturar-se i va fugir. Un cop el van enxampar, van trobar-li deu bosses amb substàncies estupefaents. 

La detenció es va produir al carrer Pare Clerch per part d'una unitat del cos policial sabadellenc. El jove va fugir quan es va trobar amb els agents i ho va fer, segons apunta la Policia, cometent diverses infraccions de trànsit i sense respectar les indicacions d'aturar-se.

Fruit de la fugida, va acabar xocant amb un vehicle estacionat en aquest punt del barri de la Creu Alta. El van detenir com a presumpte autor d'uns delictes contra la seguretat vial per conducció temerària causant un accident de trànsit i salut pública i desobediència agents de l’autoritat.

El ciclista a causa de la topada amb el turisme estacionat va queda ferit i se'l va traslladar al CUAP Sant Fèlix per a la seva valoració.