El Consell Comarcal del Vallès demana que les targetes moneder es mantinguin els mesos d’estiu

Aquest curs l'entitat supramunicipal ha rebut més de 17.000 sol·licituds d'aquesta ajuda

Taula parada d'un menjador escolar
Taula parada d'un menjador escolar | CCBages
NacióSabadell
01 de juny del 2020
Actualitzat a les 10:34h
El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC), Ignasi Giménez, ha demanat a la Generalitat que les targetes moneder, posades en marxa durant la pandèmia, es mantinguin durant l’estiu, malgrat sigui període no lectiu.
 
Giménez ho ha justificat per “afrontar la delicada situació de moltes famílies en l’escenari post-Covid i així garantir que aquests infants segueixin rebent una alimentació adequada”. En aquest sentit, ha recordat que, amb data de 29 de maig, hi ha hagut 10.491 Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), amb més de 92.000 persones afectades. És a dir, “més del 29% de les persones assalariades del Vallès” i, a més, “la taxa d’atur abril se situa ja al 13,16%”.
 
Per això, ha subratllat que s’estarà “amatent a les noves necessitats que puguin sorgir per tal de poder treballar conjuntament amb el Govern la millor solució per poder donar-hi resposta”.
 
El Consell Comarcal, tal com ha detallat, té comptabilitzats que un total de 17.723 nens han demanat ajut de menjador per aquest curs 2019-2020.