Torna el sol però amb restes de núvols

El cap de setmana arrencarà amb certa inestabilitat

Redacció
29 de maig del 2020
Sol i núvols per aquest dissabte
Sol i núvols per aquest dissabte | ND

Les tempestes de divendres quedaran enrere dissabte, tot i que es mantindrà l'ambient inestable, però sense opció que tornin a produir-se xàfecs. De fet, el sol serà protagonista, acompanyat de nuvolositat, que s'aniran alternant al llarg del dia. Tot plegat farà que el termòmetre es moderi, encara que seguirà amb valors elevats. 

El dia es llevarà amb sol i poca nuvolositat, però durant el matí anirà guanyant protagonisme i serà a la tarda quan es farà més present, alternant clarianes amb cel tapat. La temperatura no experimentarà grans canvis, sí a la segona part de dissabte, quan retrocedirà lleugerament. 


El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un dissabte amb un matí de cel serè que amb els pas de les hores hi haurà el bandes de núvols que guanyaran volum a la tarda. Tot i així, i a diferència de divendres, no s'espera que descarreguin pluja. 

La temperatura serà pràcticament la mateixa, encara que el mercuri recularà amb valors màxims, situant-se entre els 20 i 25 ºC, mentre que la mínima ho farà entre 10 i 15 ºC.