MAPA Nou cap de setmana amb els talls viaris a Sabadell per prioritzar el vianant

N'hi ha set repartits per Ca n'Oriac, la Concòrdia, el Centre, la Creu Alta, la Creu de Barberà i l'Eixample

La senyalització al paviment d'un carrer de Sabadell
La senyalització al paviment d'un carrer de Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
29 de maig del 2020
Aquest cap de setmana a Sabadell, el darrer del mes de maig, l'Ajuntament tornarà a fer els talls viaris que des de principis de mes duu a terme. A diferència dels dos primers, que va haver-hi dies festius, la mesura serà dissabte i diumenge i tercer el segon consecutiu amb set zones de prioritat per a vianants. 

Així, a les zones ja delimitades inicialment a quatre eixos -Avinguda Matadepera, Concòrdia i Creu de Barberà i Passeig i la Rambla-, s'hi sumarà el carrer Sant Miquel, entre la plaça dels Usatges i la plaça de Carrasco i Formiguera; els carrers de Sant Sebastià i Salvany, entre la carretera de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís, i el carrer de l’Església Romànica, entre la Ronda de Santa Maria i carretera de Barcelona.



Des del consistori es recomana i es recorda el pas pel costat dret i d'aquesta manera, respectar la distància social, tal com demanen les autoritats sanitàries. De fet, des de fa dies, la via pública està senyalitzada amb el pas de la ciutadania per la dreta. 

A la feina ja duta a terme s'hi ha afegit de nova, a 75 carrers distribuïts als set districtes, incloent-hi les principals vies dels diferents barris. En total es pintaran 940 símbols, abraçant una longitud total de 44,4 quilòmetres.