Ensurt al centre de Sabadell per l'incendi en un aparcament soterrani

Confinen 10 habitatges i sis s'autoevacuen; no hi ha ferits

Les afections del temporal a Sabadell.
Les afections del temporal a Sabadell. | Juanma Peláez
NacióSabadell
27 de maig del 2020
Actualitzat el 28 de maig a les 10:19h
Ensurt al centre de Sabadell aquest dimecres a la tarda, quan s'ha declarat un incendi en un aparcament soterrani, al carrer Sant Llorenç, 19. Les flames s'han originat, per causes desconegudes, en un vehicle i ha provocat una gran columna de fum negre. 

Els Bombers han rebut l'avís sobre dos quarts de sis de la tarda i durant més d'una hora han estat treballant en aquest cèntric carrer de la ciutat i no hi ha hagut ferits, tal com han informat en una piulada. Encara que s'ha atès un home de 39 anys per inhalació de fum, quan intentava ajudar els veïns sufocar les flames. 
  Com a conseqüència de les flames van cremar dos turismes estacionats, un totalment i l’altre parcialment. Es tracta d'un bloc amb 16 habitatges, dels quals 10 s'han confinat i sis autoevacuat davant l'evolució del foc.

En total s'han desplaçat fins al lloc deu dotacions dels Bombers i, després d'haver controlat l'incendi, i mentre es ventilava l'espai, n'han quedat tres. També dues unitats de la Policia Municipal de Sabadell.