Sabadell estudia tenir un «element físic» d'homenatge a les víctimes del coronavirus

L'alcaldessa, Marta Farrés, matisa que no està tancat i espera que ho estigui en els propers dies

Els carrers de Sabadell durant el confinament
Els carrers de Sabadell durant el confinament | Juanma Peláez
NacióSabadell
27 de maig del 2020
Actualitzat a les 16:40h
L'Ajuntament de Sabadell està estudiant tenir un "element físic" d'homenatge a les víctimes de la Covid-19. Així ho ha dit l'alcaldessa, Marta Farrés, després d'haver guardat un minut de silenci a les portes del consistori, juntament amb membres de l'equip del govern municipal i portaveus i integrants d'altres formacions.

"Caldria trobar un element físic per tota aquella gent que ha lluitat en aquesta pandèmia", ha manifestat Farrés i ha afegit que "s'està treballant en aquesta línia". Tot i així, tal com ha matisat, "encara no està tancat" i espera que pugui estar-ho en els propers dies. Ha garantit que es farà quan les circumstàncies ho permetin i que "serà obert" a la ciutadania.

La ciutat s'ha adherit als deu dies de dol, decretats pel govern espanyol per les víctimes del coronavirus, el període més llarg que mai ha viscut l'Estat en democràcia. A més, aquest dimecres ha convidat a guardar un minut de silenci. A la plaça Sant Roc s'ha dut a terme, fent sonar la sirena antiaèria. A la capital vallesana, la pandèmia, fins aquest dimarts, i segons dades de l'Hospital Parc Taulí, ha causat la mort de 352 persones. Encara que la incidència s'ha reduït, amb 40 hospitalitzats i nou a l'UCI.