Una vuitantena de persones es manifesten a Sant Roc perquè «la crisi la paguin els rics»

Era un dels tres punts de concentració de la ciutat

La protesta a la plaça Sant Roc
La protesta a la plaça Sant Roc | Juanma Peláez
26 de maig del 2020
Actualitzat el 27 de maig a les 0:39h
Una vuitantena de persones s'ha concentrat a la plaça Sant Roc per reclamar que la "crisi la paguin els rics", tal com han expressat els manifestants. Darrere una pancarta, en què es podia llegir "La vida abans que el capital", s'han estructurat els manifestants, respectant les directrius sanitàries marcades, és a dir, els dos mestres de distància social.

Consignes contra el capitalisme i de denúncia davant la situació viscuda, "pels acomiadaments del sector privat", així com "per forçar-nos anar a treballar, exposant-nos" i el reconeixement "a les treballadores sanitàries". També s'ha denunciat les situacions viscudes a les residències.  
 

La separació entre els concentrats Foto: Juanma Peláez

La pancarta, al centre de la concentració Foto: Juanma Peláez


A les portes de l'Ajuntament ha estat un dels tres punts on s'ha dut a terme la concentració, també s'havia fet una convocatòria per replicar la protesta a l'Hospital Parc Taulí i al CUAP Sant Fèlix.

Una acció nascuda a les xarxes socials i que demanava "canviar els balcons per les places i baixar les pancartes i cassoles als carrers" davant els efectes que està deixant el coronavirus entre "la classe treballadora". A partir d'ara, cada dimarts es tornaran a trobar. 
 

La protesta a la plaça Sant Roc Foto: Juanma Peláez

La concentració ha coincidit a la segona franja del dia per sortir a fer esport Foto: Juanma Peláez