coronavirus

La TUS treballa amb diferents mampares per augmentar la protecció dels conductors i usuaris

per NacióSabadell, 26 de maig de 2020 a les 11:00 |
La mampara que protegeix el conductor i el passatger | TUS
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La cooperativa gestora del transport d'autobusos de Sabadell, Transport Urbans Sabadell (TUS), continua amb la seves mesures per evitar possibles contagis a l'interior dels vehicles. Ara, està desenvolupant prototips de mampares en els diferents autobusos per augmentar la protecció del personal de conducció i dels usuaris.

Aquestes mampares reemplaçaran els plàstics que fins ara separaven el lloc de conducció de la resta del passatge. A més de garantir la seguretat, són més fàcils de netejar i augmenten la visibilitat i la comoditat del conductor.

 

La mampara oberta per facilitar la sortida del conductor Foto: TUS


A les instal·lacions de la cooperativa ja s'han fet proves en els diferents models de vehicles amb varis materials i proveïdors per buscar la millor opció que s’adapti a la flota de la TUS.

Un cop es triï l’opció que més s’adapti a les necessitats actuals, s’aniran incorporant progressivament a tots els autobusos.

Aquesta iniciativa se suma a les que ja ha impulsat la cooperativa com ara, mantenir les distàncies mínimes de seguretat establertes i l’obligatorietat de l’ús de la mascareta en el transport públic, a més de l'atenció especial en la neteja i desinfecció dels vehicles, entre d'altres. 

 

Participació