Sabadell torna a reservar més de 400.000 euros a les beques per a llibres i material escolar

El curs passat es van adjudicat més de 7.100 beques

NacióSabadell
26 de maig del 2020
Sobrerroca aportarà materials escolars a Càritas cada any.
Sobrerroca aportarà materials escolars a Càritas cada any. | institucio.org
La Junta de Govern Local ha aprovat, aquest dilluns, que es torni a destinar 440.000 euros per a l’adquisició de llibres i material escolar per al curs 2020-2021. La mateixa xifra que l'any passat. 

Els ajuts es destinaran a l'alumnat dels centres educatius públics i concertats des de 2n cicle d’educació infantil fins a 4t d’ESO i educació especial. Un cop rebudes les peticions per part de les famílies, les beques s’atorguen distribuint la dotació pressupostària total entre totes les sol·licituds que compleixen els requisits contemplats a les bases i convocatòria.

Les beques afavoreixen l’equitat entre l’alumnat, contribuint a reduir la despesa que comporta l’inici del curs per a les famílies. Es podran presentar de l’1 al 19 de juny, ambdós inclosos, i el procediment serà telemàtic. Tot i això, es reservaran cites presencials.

Aquelles famílies que ja van presentar la sol·licitud el curs 2019-2020 no hauran de tornar a introduir totes les dades personals, sinó només verificar aquelles en les què hi hagi hagut variacions, com ara un canvi de domicili o un naixement, per exemple. El curs 2019-2020 es van concedir 7.179 beques.