La pista coberta d'atletisme seguirà sent l'Hospital Temporal Vallès Salut fins a finals d'any

Des del passat 9 d'abril està preparat per rebre pacients

El complex esportiu, equipat amb material sanitari
El complex esportiu, equipat amb material sanitari | Juanma Peláez
NacióSabadell
26 de maig del 2020
Actualitzat a les 10:31h
El Departament de Salut ha decidit que la pista coberta d'atletisme de Sabadell seguirà sent l'Hospital Temportal Vallès Salut i així es mantindrà fins a finals d’any. L’objectiu és estar preparat per una possible segona onada de contagis que podria coincidir amb la grip, i alhora minimitzar l’impacte als hospitals que estan recuperant la seva activitat ordinària.

El passat 9 d'abril, i després de més d'una setmana de feines, entre personal municipal, del SEM, els Bombers, personal municipal i l'exèrcit, entre d'altres, aquest hospital de campanya va quedar enllestit per acollir pacients, però, per ara, i a causa de la rebaixa de la pressió a l'Hospital Parc Taulí, no es van arribar a derivar pacients. 

Té 210 llits i una capacitat màxima de 225, dividits en 15 cubicles, amb 14 llits cadascun. En aquest espai adaptat estava previst que hi treballessin 300 professionals, dels quals entre 115 i 120 ho farien en el torn de matí, que s'han format prèviament en diferents àmbits.  

Aquesta alternativa impulsada des de Salut ha estat una de la dotzena de pavellons que s'ha muntat per tot Catalunya, la majoria a prop de centres sanitaris.