Montcada suspèn definitivament la Festa Major

En un primer moment havia ajornat la seva celebració al primer cap de setmana de setembre

Imatge d'arxiu de la jornada festiva al municipi
Imatge d'arxiu de la jornada festiva al municipi | Ajuntament de Montcada i Reixac
NacióSabadell
22 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:53h
La Festa Major de Montcada i Reixac ha quedat suspesa definitivament. Estava prevista per celebrar-se entre el 29 de maig i l'1 de juny, però es va decidir posposar fins al primer cap de setmana de setembre. Però davant que "no es podran garantir les mesures de seguretat" indicades per les autoritats sanitàries en espais oberts amb previsió d'una "assistència multitudinària" de públic s'ha pres aquesta mesura.

L'alcaldessa de la localitat, Laura Campos, ha afirmat que ha estat "una decisió molt difícil i meditada però que s’ha adoptat per prioritzar la salut de les persones i el benestar col·lectiu a causa de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19” i ha qualificat "'d'inviable" organitzar aquest tipus de cites amb "garanties totals". 

La Regidoria de Cultura i Patrimoni per "contrarestar" aquesta cancel·lació ha començat a elaborar una programació especial d'activitats per a aquest estiu, amb cites tots els divendres els mesos de juliol i agost en zones delimitades, amb control de l'aforament i assegurant les distàncies socials. Són esdeveniments de música i cinema a la fresca repartits per diversos punts i barris del municipi, que estaran dirigides a tots els públics.