coronavirus

La Fundació 1859 Caixa Sabadell engega el camí cap a la «nova normalitat» i prepara el casal d'estiu

Obre inscripcions per l'activitat "Viu l'estiu a pagès"

per NacióSabadell , 23 de maig de 2020 a les 16:00 |
L'Espai Natura, a Can Deu | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El camí cap a la "nova normalitat", concepte encunyat pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, es va veient en diverses rutines del passat. Així ho ha fet la Fundació 1859 Caixa Sabadell obrint les inscripcions del casal d'estiu a l'Espai Natura, situat al bosc de Can Deu.

Es tracta de l'activitat "Viu l'estiu de pagès". Adreçat a nens d'entre 4 i 12 anys, en sis torns del 22 de juny al 31 de juliol. Està relacionat amb la vida al camp com ara participar del manteniment de la granja i l'hort, fer tallers relacionats amb els conreus i els productes del camp, jocs d'aigua i jocs tradicionals, entre d'altres.


S'han programat grups reduïts, amb un màxim de 40 infants per torn setmanal, Amés, s'està preparant un pla de contingències amb les mesures de protecció i prevenció que s'adoptaran davant el risc de contagi de la Covid-19 en aplicació de les recomanacions del Departament de Salut. 

 

Participació