La Cambra de Sabadell xifra l'impacte del coronavirus en 260 milions d'euros de pèrdues a la demarcació

L'impacte mitjà de pèrdua d'ingressos per empresa des de l'inici de la pandèmia és de 41.757 euros

La Cambra afirma que les mesures decretades a l'Estat d'Alarma pel govern espanyol han impactat directament en el teixit empresarial de les ciutats
La Cambra afirma que les mesures decretades a l'Estat d'Alarma pel govern espanyol han impactat directament en el teixit empresarial de les ciutats | Eloi Tost/ACN
Sergi Baixas
21 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:56h
La Cambra de Comerç de Sabadell xifra en 260 milions d'euros les pèrdues d'ingressos per al tercer sector al conjunt de la demarcació durant els dos mesos de tancament arran de la crisi del coronavirus. L'entitat ha estimat que hi ha un total de 6.195 empreses afectades i calcula que l'impacte mitjà per empresa de pèrdua d'ingressos és de 41.757 euros des de l'inici de la crisi sanitària.

Unes dades que també es traslladen al conjunt del país. Aquest cap de setmana, la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, va anunciar que l'impacte de la crisi del coronavirus en el tercer sector s'eleva als 3.675 milions d'euros. Des de la Cambra afirmen que les mesures decretades a l'Estat d'Alarma pel govern espanyol "han impactat directament" en el teixit empresarial de la trama urbana de les ciutats. 

La Cambra de Comerç de Sabadell comprèn les poblacions de Sabadell, Castellar del Vallès, Sant Quirze del Vallès, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Montcada i Reixac, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat.