VÍDEO Els Cracs d'Andi Sabadell versionen "Amor que tens ma vida" per recaptar fons contra el coronavirus

La cançó vol aportar el seu granet de sorra al moviment solidari #Joemcorono

Els Cracs d'Andi interpretant la cançó popular Amor que tens ma vida
Els Cracs d'Andi interpretant la cançó popular Amor que tens ma vida | YT
Sergi Baixas
21 de maig del 2020
Actualitzat a la 13:36h

Els Cracs d'Andi són una de les icones de l'associació Andi Down Sabadell, que acompanya, forma i orienta a les persones amb discapacitats intel·lectuals i les seves famílies des de fa més de 25 anys. 

Durant aquests dies de confinament, els membres del grup no s'han volgut resignar a deixar d'actuar. Així doncs, la Marta, la Mònica, el Xavi, la Laia, la Sònia, l'Arnau, l'Anna i la Mª Carmen, han decidit organitzar-se per interpretar des del confinament la cançó popular "Amor que tens ma vida". Cadascun dels intèrprets ha gravat la seva contribució i un dels pares de la família d'Andi les ha editat per aconseguir el vídeo sencer.

Com que els Cracs d'Andi també han volgut que la seva tasca tingués un benefici social, la seva cançó contribuirà a estendre la repercussió del moviment #Joemcorono, que recapta fons per a la investigació contra la Covid-19.

Un grup amb més de 16 anys de trajectòria

L'Arnau, la Laia i la Sònia, feien música des que eren molt petits, el Xavier n'havia fet de petit i al 2004 va tornar a posar-s'hi. Tots quatre anaven a la mateixa escola de música. A finals de 2004, després d'haver fet puntualment dos o tres concerts de flauta, un d'ells amb en Pep Sala, van decidir fer un grup de música, per al qual ja havien triat el nom d'"Els Cracs". La junta d'Andi va creure en ells i els va posar una persona de suport per assajar junts.

Al gener del 2005 van conèixer a la Marta, una noia que té una oïda genial, toca diversos instruments, entre ells la guitarra i l'acordió, del qual n'és autodidacta, i a més a més, canta com un àngel. La Marta i la seva família, van estar d'acord d'afegir-se al grup i assajar algun dissabte.

A l'octubre del 2007 es van afegir al grup la Mónica, de Barcelona, que feia música des de petita però en aquells moments estava desmotivada, i la M. Carmen, amiga de Sabadell que tenia ganes d'esforçar-se per a fer percussió. I en els últims anys, al juny del 2016 s'hi van afegir, la Raquel com a cantant i l'Anna a l'octubre del 2018, en la percussió, tocant el caixó.