Els vehicles de la TUS s'adapten a les noves normatives per mantenir la distància social

La cooperativa gestora del servei recorda l'obligatorietat de dur mascareta

Els cartells limitant els seients per seguretat
Els cartells limitant els seients per seguretat | TUS
NacióSabadell
21 de maig del 2020
Des d'aquest dijous els vehicles de la cooperativa gestora del transport d'autobusos de Sabadell, Transport Urbans Sabadell (TUS), compta amb una senyalització de limitació de seients, d'acord amb les noves normatives, fixades des de les autoritats de transport. 

D'aquesta manera s'adapta a la "nova normalitat", afirmació feta pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en el procés de desescalada. Hi ha cartells als seients, senyalitzant que no es poden ocupar i que seran confrontats, un per fila i creuats l’un de l’altre i en seients en filera, un sí i un no. També quedaran sense servei els seients de la filera just darrera del conductor.

Així, la meitat quedaran inoperatius. En el cas de que es vagi dempeus, no es podran situar més de dues persones per metre quadrat. A més, hi ha un cartell en l’interior de l’autobús amb les principals indicacions per viatjar en transport públic com ara, la obligatorietat de l’ús de la mascareta, el manteniment de la distància social amb la resta del passatge i evitar la utilització del servei en les hores punta en els casos en que sigui possible.

Des de TUS es vol remarcat "el comportament exemplar que estan tenint les persones usuàries" i recorda que sense la seva col·laboració no seria possible "el compliment de les mesures de prevenció necessàries per a la seguretat en el servei de transport urbà".