Formacions gratuïtes «post Covid-19» pels professionals del turisme del Vallès Occidental

El Consell Comarcal destina aquests tallers formatius tant al sector públic com al privat

1200_15899038511200_1573076329absis_catedral
1200_15899038511200_1573076329absis_catedral
Sergi Baixas
19 de maig del 2020
Actualitzat a les 17:58h
El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitzarà una sèrie de formacions gratuïtes pels professionals del turisme per tal d'ajudar-los a començar a dibuixar el nou escenari "post Covid-19". Aquests tallers, destinats tant al sector públic com privat, seran sessions formatives que organitzen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona amb la col·laboració de l'entitat comarcal, que és qui els gestiona al territori.

Es tracta de formacions gratuïtes adreçades als professionals del sector turístic que tenen com a objectiu millorar tant la gestió dels negocis com de la destinació. Uns tallers que s'endinsen en un escenari de competència creixent que implica la incorporació del concepte de sostenibilitat i les noves tecnologies als productes turístics i vincular-los a les diferents tipologies de consum.  Des del Consell Comarcal  que el turisme post-coronavirus suposa un canvi en la manera de fer turisme,  cal destacar la formació en sostenibilitat per anar avançant cap a un model més sostenible a nivell mediambiental, social i econòmic.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, apunta que "el sector turístic és un sector en procés de canvi constant" i que, arran de la crisi del coronavirus, "és necessari dotar el territori d'eienes que facilitin a les empreses i entitats turístiques de la comarca l'optimmització i millora dels recursos i posicionament". Giménez assegura que aquests tallers són "una oportunitat per començar a dibuixar aquest  nou escenari i per aquest motiu s’ha adaptat aquesta oferta formativa que inicialment s’havia previst de manera presencial per oferir-la online”.

Els propers tallers que s'ofereixen són: Aliances per co-crear nous productes turístics (25 i 26 de maig); Com millorar la comunicació online de la sostenibilitat (9 de juny); La restauració sostenible: les claus de l'èxit (25 de juny); i Turisme esportiu: creació i estructuració de producte (23 de juliol). La pre-inscripció es pot fer aquí.