Les dues deixalleries de Sabadell tornen a obrir per a tothom

Són els punts blau del Parc Central del Vallès i de Can Llong, oberts tots els dies de l’any

Sergi Baixas
19 de maig del 2020
Actualitzat a les 14:03h
Les dues minideixalleries de què disposa Sabadell continuaran tancades
Les dues minideixalleries de què disposa Sabadell continuaran tancades | Ajuntament de Sabadell
Les dues deixalleries municipals de Sabadell, els punts blaus del Parc Central del Vallès i de Can Llong, han tornat a obrir des d'avui les seves portes al públic en general. L'horari d'obertura continuarà sent l'habitual, de dilluns a dissabte, de 8 h del matí a les 20 h del vespre; i diumenges i festius, de 9 del matí a 14.30 h del migdia.

Els equipaments, que es mantenen oberts tots els dies de l'any; havien tancat el passat 16 de març, arran de la pandèmia derivada del coronavirus. Des del dia 28 d'abril, s'havia reprès el servei només per a empreses i autònoms. 

No obstant, a partir d'avui, per accedir-hi es prenen mesures de control d'accés per tal de complir les mesures de seguretat requerides per les autoritats sanitàries del país. Així doncs, els usuaris hauran de dur mascareta i guardar la distància de seguretat. L'ajuntament ha normalitzat l'activitat de les deixalleries després d'haver constatat un augment de peticions d'utilització durant les darreres setmanes. Per altra banda, les dues minideixalleries de què disposa Sabadell continuaran encara tancades.