El PSC de Sabadell reclama al l'estat les inversions pendents a la ciutat

Entre aquestes destaquen els ascensors de Renfe Centre i l'estació de Castellarnau

Redacció
25 de setembre del 2015
Els socialistes sabadellencs reclamen a Madrid les inversions pendents a la ciutat com l'ascensor de l'estació de Renfe Centre, l'estació de Castellarnau o el Quart Cinturó. Aquesta setmana el portaveu de la formació a la ciutat, Josep Ayuso, s'ha reunit amb el Diputat Carlos Corcuera, per abordar aquestes qüestions i iniciar nous camins per a la seva reclamació. La mesura arriba després que els pressupostos de l'Estat pel 2016 no hagin incorporat aquestes partides i que el PP s'hagi negat a incloure modificacions en el document. 

"La ciutat necessita amb urgència inversions que fa anys que venim reclamant i que permetrien millorar la qualitat de vida de molta gent", apunta Ayuso que indica que aquest és el cas dels ascensors de l'estació de Renfe Centre que un cop més no tenen pressupost pel proper any, o l'estació de tren de Castellarnau, que els socialistes veuen imprescindible per poder donar servei a tota la zona nord de la ciutat i als barris de Can Llong i Castellarnau.

Una altra de les infraestructures que segons el PSC no compta amb la inversió prevista necessària és el Quart Cinturó. El diputat Carlos Corcuera assegura que "en aquest cas només hi ha prevista un petit pressupost que no permet tirar endavant l'obra". Corcuera ha recordat que el PSC defensa aquesta infraestructura perquè "ajudaria a la competitivitat de la comarca, sempre partint del respecte a l'entorn i al territori". 

Corcuera s'ha compromès a seguir treballant des del Congrés: "Esperem que les properes eleccions generals portin un canvi de govern i permetin desencallar moltes qüestions pendents, com aquests inversions en infraestructures al Vallès Occidental". 

Actualment pels Pressupostos de l'Estat estan al Senat per seguir la seva tramitació.