I dissabte torn per a les pluges

Entre el migdia i la tarda poden ser xàfecs intensos

Redacció
15 de maig del 2020
Precipitacions per aquest dissabte
Precipitacions per aquest dissabte | ND

Després d'una setmana amb continus canvis, el cap de setmana seguirà amb la tònica i aquest dissabte la pluja serà la protagonista, després d'un divendres amb més estones de sol, tot i que amb l'avançament de núvols cap al final del dia. Unes precipitacions que s'allargaran durant tota la jornada i entre el migdia i la tarda poden ser de caràcter intens. 

El dia es llevarà amb nuvolositat i no es descarta algun plugim, tot i que seria de caràcter aïllat. Un dissabte gris i que ja a la tarda, els xàfecs seran més generalitzats. Tot i aquestes pluges no canviarà la temperatura i es mantindrà amb uns registres molt semblants, és a dir, ambient molt suau. 


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha emès un avís per avís per intensitat de pluja, concentrat al camp de Tarragona, sud de Barcelona i prelitoral, espera un cel entre mig i molt ennuvolat. La precipitació serà menys probable al llarg del matí, tot i l'ambient gris i a partir de la tarda els ruixats s'estendran i que localment poden ser forts.

El mercuri tindrà uns registres molt semblants, amb una temperatura mínima que es mourà entre els 11 i 16 ºC, mentre que la màxima ho farà entre els 20 i 25 ºC.