Atropella i mata un mosso en un control de trànsit i després fuig

Els fets han ocorregut a la C-58 a Sabadell al voltant de les 07.15 hores

El cotxe que ha envestit mortalment un mosso d'esquadra en un control de trànsit a la C-58 a Sabadell
El cotxe que ha envestit mortalment un mosso d'esquadra en un control de trànsit a la C-58 a Sabadell | ACN
ACN
31 de gener del 2015
Actualitzat el 25 de setembre a les 11:29h

Un mosso d'esquadra ha mort atropellat aquest dissabte al matí en un control de trànsit a la C-58 a Sabadell. El sinistre s'ha produït a les 07.15 hores a tocar de la plaça del Mil·lenari d'aquesta població del Vallès Occidental.

Segons ha pogut saber l'ACN, un turisme -un BMW sèrie 3 de color platejat- s'ha volgut saltar el control i ha envestit un dels policies, un caporal de trànsit, que ha mort a causa de les ferides.

El vehicle s'ha donat a la fuga però ha estat interceptat 45 minuts després a l'entrada de Barcelona ciutat, a Santa Coloma de Gramanet. El conductor, un membre del Grup Militar d'Alta Muntanya de la caserna del Bruc, ha donat positiu en el control d'alcoholèmia. Tot seguit, ha estat arrestat i traslladat a dependències policials.

Aquest és el segon episodi en un mes en què un membre dels Mossos d'Esquadra perd la vida a causa d'un atropellament. El passat 31 de desembre un cotxe va envestir una patrulla del cos en una gasolinera de Fuliola. A part de la víctima, la seva acompanyant també va resultar ferida de gravetat.