La Festa Major de Gràcia, pendent de «prendre una decisió»

L’entitat desdiu la FAVS que la va incloure en la petició comuna al consistori per destinar els recursos a la lluita contra el virus

El foc i els petards, protagonistes al correfoc
El foc i els petards, protagonistes al correfoc | Juanma Peláez
NacióSabadell
14 de maig del 2020
Actualitzat a les 9:21h
L’Agrupació de Veïns de Gràcia (AVG) ha assegurat que la Festa Major del barri, prevista per celebrar-se del 18 al 20 de setembre, segueix pendent de “prendre una decisió” per si es durà a terme. En un comunicat han informat que estan pendents de decidir-ho, juntament amb la comissió veïnal, que des de fa tres anys l’organitzen juntament.
 
Una resolució que també tindrà en compte les entitats que cada any hi participen i col·laboren en el seu disseny. L’entitat veïnal ha remarcat que la “situació és extraordinària” a caua de la Covid-19 i que s’han de dedicar “tots els recursos materials i econòmics necessaris”.
 
En aquest sentit, l’AVG ha volgut manifestar el “malestar” perquè la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) els hagi inclòs en una llista de barris que han renunciat a la seva festa, cosa que no han fet “en cap moment”.

 
La FAVS, el passat dilluns va instar l’Ajuntament de Sabadell a destinar les subvencions d’aquestes celebracions a la lluita contra la pandèmia. Ho va fer en un comunicat en què s’assegurava la firma de totes les associacions veïnals.
 
Curiosament, el passat 30 d’abril, i abans d’alçar el teló de les festes majors dels barris si no hagués esclatat la crisi sanitària, eren tres els barris que encara es debatien què fer, a més del de Gràcia, les Termes i la Creu de Barberà.