El CN Sabadell es classifica per les semifinals de la Supercopa in extremis

Actualitzat a les 11:09h
Un moment del partit
Un moment del partit | Francesc Fontdevila

Un moment del partit Foto: Francesc Fontdevila

Semblava que s'escapava però al final el triomf va arribar. Els waterpolistes del Club Natació Sabadell van aconseguir el passi per a les semifinals de la Supercopa d'Espanya després d'imposar-se al Real Canoe per 10 a 9 amb un gol en el darrer segon. L'emocionant partit es va disputar aquest dijous a la piscina Carles Ibars de Can Llong.

Els nois de 'Chava' Gómez han sortit forts però els visitants ràpidament han donat la volta al marcador i el primer parcial ha estat pel Canoe (2-3). Al segon quart els sabadellencs han pogut igualar el partit (4-4) i aquest equilibri s'ha mantingut al final del tercer quart (6-6). El darrer parcial ha estat una bogeria amb alternatives constants al marcador i el gol de la victòria que ha marcat Víctor Cabanas.