La Policia de Sabadell interposa 35 denúncies per l'arribada de persones de municipis veïns

La trentena d'actes notificades pel cos són de 10 dies, des del permís per sortir a fer esport

La sortida de la ciutadania per fer esport
La sortida de la ciutadania per fer esport | Juanma Peláez
13 de maig del 2020
El dissabte 2 de maig es va començar amb el procés de desescalada del confinament i permetia sortir a fer esport per franges horàries. Això sí, no es podia sortir del municipi. A Sabadell, des d'aquest dia i fins aquest dimarts, la Policia Municipal ha interposat 35 denúncies de persones vingudes d'altres municipis. 

Es tracten de persones que han arribat a la ciutat sense motiu permès, tal com ho requereix la normativa sota l'estat d'alarma. Han accedit a la localitat o bé ja sigui fent esport, o circulant amb vehicle, encara que també se'ls ha enxampat per altres motius.  

​Curiosament, fa uns dies l'alcalde de la vila veïna de Castellar, Ignasi Giménez, compartia un vídeo, a través de les seves xarxes socials, en què feia servir la ironia per denunciar la "visita" dels "nostres veïns" sabadellencs. "Us estimem molt, però, si us plau, no cal que vingueu a visitar-nos tots els dies. Què passa? Ja no recordem com teníem l'UCI del Taulí fa uns dies?", etzibava. 

Cal recordar que la capital vallesana es troba en la fase 0 i això vol dir, entre d'altres coses, que la mobilitat està restringida i només es pot sortir i entrar per comprar aliments o productes farmacèutics de primera necessitat, desplaçament al centre de treball, retorn al domicili, assistència sanitària i cura de persones amb necessitats.