Pluges matinals; sol (i núvols) a la tarda

Els ruixats concentrats a la matinada i al matí

Redacció
12 de maig del 2020
Dimecres primaveral, pluges i sol en poques hores
Dimecres primaveral, pluges i sol en poques hores | ND

Dia de contrast aquest dimecres, amb pluja i sol. Una jornada típica de primavera, en què les precipitacions, especialment de matinada, donaran pas a sol i núvols transitoris per tancar el dia. Això, però, no farà baixar la temperatura i pujarà una mica respecte aquest dimarts. 

El dia es llevarà amb xàfecs, que s'estendran arreu i fins a mig matí. A partir d'aleshores, minvaran i acabaran desapareixent. Poc a poc, s'obriran clarianes i ja a la tarda es preveu una major presència del sol, encara que amb un cel amb intermitència entre núvols i sol.


El Servei Meteorològic de Catalunya, que ha emès un avís per avís per intensitat de pluja, concentrat a la zona sud del país, espera un dimecres amb un cel molt ennuvolat i pluges que avançaran de sud a nord, tot i que seran de caràcter feble. 

A partir del migdia i a la tarda, hi haurà un ambient més aviat assolellat en comparació amb la primera part del dia, malgrat que s'espera el pas de núvols fins a la nit. El mercuri pujarà lleugerament, la mínima es mourà entre els 9 i 14 ºC, mentre que la màxima ho farà entre els 23 i 28 ºC.