Crida per llençar la brossa dins els contenidors

L'Ajuntament de Sabadell detecta deixalles fora d'on correspon

Un camió d'Smatsa
Un camió d'Smatsa | Juanma Peláez
NacióSabadell
12 de maig del 2020
L'Ajuntament de Sabadell ha fet una crida a la ciutadania perquè dipositin les deixalles dins els contenidors, després que hagi detectat que es deixen fora per precaució. Ha advertit que l'acumulació de les escombraries suposa un problema de salubritat de l'entorn. 

El consistori ha justificat que la situació produïda per la pandèmia pot haver despertat un sentiment "de por al contagi o a contraure la malaltia", cosa que, "en alguns casos", ha puntualitzat, es tradueix en comportaments "no adequats que poden provocar d’altres problemàtiques a la ciutat". 

El risc d’un possible contagi del virus es pot evitar amb unes pràctiques higièniques correctes com són aixecar la tapa dels contenidors amb guants o papers d’un sol ús i rentar-se les mans amb aigua i sabó o solució alcohòlica, sempre després de manipular escombraries.

Deixar la brossa fora dels recipients corresponents pot provocar problemes de salubritat que es poden derivar en plagues, a més dificulta la neteja i sobrecarrega el servei de recollida.